FlexPartners – Dit lokale rengøringsfirma

Din lokale rengøringspartner i Trekantområdet

FlexPartners er dit lokale rengøringsfirma i Kolding og Middelfart, hvor vi har vores kontorer. Vi er et team på 24 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle har god erfaring inden for rengøringsbranchen. Vores placering i Middelfart og Kolding betyder, at vi nemt kan assistere som rengøringsfirma i Vejle og Fredericia, hvor vi allerede har mange faste kunder. FlexPartners er ejet af Birgitte og Anders Hansen, der begge har over 12 års erfaring inden for rengøringsbranchen.

Kontakt dit rengøringsfirma her

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder som rengøringsfirma i Middelfart, Kolding og omegn? Kontakt os på tlf. 64 41 41 84.

Kvalitetsrengøring

Hos FlexPartners har vi stort fokus på altid at levere en høj kvalitet og service ved hver enkelt rengøringsopgave. Vi ønsker at være den bedste leverandør af kvalitetsrengøring, og vi bestræber os derfor altid for at levere en grundig service med vægt på en personlig kontakt med hver enkelt kunde. Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du søger et rengøringsfirma i Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart eller resten af Trekantområdet, du kan regne med.

Dygtige og stabile medarbejdere

Vi sætter meget stor pris på vores dygtige medarbejdere, og værner om et godt arbejdsmiljø. Det har resulteret i, at vi har en meget høj anciennitet hos vores medarbejdere. Vi har gennem årene erfaret, at mange af vores kunder sætter pris på stabiliteten i faste medarbejdere, der samtidig udviser fleksibilitet og tilpasser løsningerne efter den enkelte kundes behov.

Vi står klar til at hjælpe dig!

Uanset, om det drejer sig om rengøring i kontormiljøer, produktionslokaler, institutioner eller specialopgaver, kan du med FlexPartners regner med at få leveret en service og rengøring i topklasse. Selvom vores rengøringsfirma ligger i Middelfart og Kolding, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 64 41 41 84, hvis du søger et rengøringsfirma i Fredericia, Vejle eller omegn.

 

Rengøring er en tillidssag. Vi tager udgangspunkt i dine behov og udarbejder altid en individuel rengøringsplan
Faste medarbejdere sikrer et pletfrit resultat året rundt