Kontorrengøring

Kontorrengøring i Middelfart, Vejle, Fredericia og Kolding

FlexPartners er et professionelt rengøringsfirma, der tilbyder rengøring til både større og mindre virksomheder. Vi har mange års erfaring inden for kontorrengøring, og vi tilbyder blandt andet rengøring af mødelokaler, kontormiljøer, showrooms, kantiner, receptioner mm. Vi har afdelinger i Middelfart og Kolding, men vi tilbyder også kontorrengøring i Vejle, Fredericia og på Nordvestfyn.

Kontakt os på telefon 64 41 41 84, hvis I ønsker at høre mere om vores kontorrengøring i Kolding, Middelfart og omegn.

Rengøring efter dine behov

Hos FlexPartners udarbejder vi ved samarbejdets start altid en rengøringsplan, der passer til den enkelte kundes behov. Ønsker I en daglig rengøring eller en ugentlig rengøring? Vi finder sammen den løsning, der passer jeres virksomhed bedst. På den måde sikrer vi os, at vi altid leverer et arbejde, der lever op til jeres forventninger.

Få et sundt indeklima

En rengøring i en høj kvalitet er med til at skabe et sundt indeklima på jeres kontor, hvilket et med til at skabe glæde og trivsel hos medarbejderne på arbejdspladsen. Vi ønsker at være et fleksibelt firma, så hvis I har brug for en kompetent kontorrengøring i Vejle, Fredericia, Kolding eller Middelfart med kort varsel, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi rykker ud inden for kort tid.

Få et tilbud på kontorrengøring i Middelfart og omegn

Er I interesseret i at få et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Kolding, Fredericia, Vejle eller Middelfart? Ring til telefon 64 41 41 84 og lad os sammen tage en uforpligtende dialog om, hvad vi kan tilbyde jeres firma. I er også velkommen til at sende en mail til flex@flexpartners.dk. Så vender vi tilbage på jeres henvendelse hurtigst muligt.

I et travlt miljø med mange medarbejdere og kunder har vi behov for rene og indbydende lokaler, FlexPartners sørger for vi ikke behøver bekymre os om rengøringen
- Ruth Falk Thomsen, Spar Nord Bank, Kolding.
FlexPartners har varetaget rengøringen hos os i mere end 10 år, Vi er glade for at det altid er den samme medarbejder som varetager opgaven - altid med et godt resultat
- Tine Overgaard, Dent Support, Middelfart.