Vi har styr på rengøringen så du kan tænke på noget andet..

FlexPartners leverer altid rengøringsløsninger af meget høj kvalitet med fokus på miljøet og benytter den mest skånsomme løsning når vi arbejder med rengøringsmidler.

Vi sikrer, at vores kunder altid får den bedste løsning nøje tilrettelagt for den enkelte virksomhed eller det enkelte hjem.

Vores medarbejdere er engagerede og motiverede i det daglige arbejde. Vi bekymrer os om vore medarbejdere hvilket også sikrer et meget lavt sygefravær.  Med den grønne smiley fra Arbejdstilsynet er vi med til at værne om et sundt og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Når du laver en aftale med FlexPartners, vil du altid møde det samme personale – både det faste personale og ved afløsning i ferier. Vi afsætter den nødvendige til vore opgaver så vi kan sikre en høj kvalitet og et stabilt højt niveau hos den enkelte kunde.

Vi tilstræber desuden at begrænse brugen af kemi og kan tilbyde Svanemærkede rengøringsmidler til alle opgaver.

Gennem et grundigt oplæringsprogram sørger vi får at alle medarbejdere er oplært i ergonomisk korrekt arbejdsudførelse og vi samarbejder med BST Nordvestfyn om løbende forbedringer i arbejdsmiljøet.

smily

 

Vi arbejder løbende på et godt arbejdsmiljø til glæde for både kunder og medarbejdere

- Brigitte Hansen, FlexPartners